Nedenfor kan du læse spændende blog-indlæg fra SuperEvent

Se en videopræsentation af vores BreakoutGame “Bomb-in-a-Box” BreakoutGame fungerer rigtigt godt til f.eks. teambuilding eller lign. Det er en rigtig sjov og god måde at samarbejde på, for at lykkedes med at deaktivere bomben inden tiden er gået.

Bliv Game-master hos BreakoutRoom – en del af SuperEvent! Du får et spændende og anderledes job i et ungt og energisk miljø i eventbranchen. SuperEvent er førende i København indenfor afvikling af Breakout Rooms/Escape rooms. Vi søger dygtige og udadvendte kollegaer, som vil være med til at give vores gæster en fantastisk oplevelse. Du Får: […]

Julefrokost 2017 Julefrokost hos SuperEvent har igennem de seneste 11 sæsoner været en fast bestanddel i vores sortiment af firmaevents. Igennem årene har vi haft mange tilbagevendende gæster og allerede i skrivende stund kan vi med stolthed konstatere, at halvdelen af de billetter vi har solgt indtil dato i år, er gengangere fra tidligere års […]

Sommeren er knap overstået før man som virksomhed skal til at tænke på, hvor Årets julefrokost skal afvikles – skal det afholdes i firmaet eller skal firmajulefrokosten bookes ude af huset? Her får du et par gode råd til, hvordan I som virksomhed og som medarbejdere kommer godt igennem planlægning og afvikling af årets julefrokoster. […]

Det kan være svært at finde på noget sjov underholdning til årets julefrokost. Men fortvivl ikke, vi har lavet denne sjove julequiz-Tip-13-Rigtige, som I frit kan printe ud og bruge. Det er den perfekte underholdning for alle til jeres næste julefrokost. Uanset om julefrokosten foregår hos jer selv, i firmaet, eller et helt andet sted […]

SuperEvent og Breakout Room søger – Studerende som GameMaster og Event medarbejder. Du får et spændende og anderledes job i et ungt og energisk miljø i eventbranchen. SuperEvent er førende i København inden for afvikling af Breakout Rooms/Escape rooms og FunEvents. Vi søger dygtige og udadvendte kollegaer, som vil være med til at give vores […]

SuperEvent søger tjenere til årets sjoveste julefrokoster – er du klar?

SuperEvent søger stabile, engagerede og erfarne tjenere til en travl og sjov julefrokostperiode i vores EventCenter i Rødovre!

SuperEvent er Danmarks sjoveste Festarrangør og Eventbureau! Hvert år besøger en lang række virksomheder SuperEvent til julefrokost i november og december. Vi afvikler for 9. år i træk, vores populære julefrokoster og skal derfor bruge smilende, udadvendte og dygtige tjenere, samt afryddere og opvaskere.

I første omgang er ansættelsen tidsbegrænset til afvikling af julefrokoster, men hvis du har lyst og viser det rette engagement, vil du kunne komme i betragtning til en fastansættelse som timelønnet instruktør efterfølgende.

Du vil i samarbejde med resten af vores tjener-team og kokken, få ansvaret for at middagen under julefrokosten forløber som planlagt. Tjener-teamets opgave er desuden, at stå for servering af drikkevarer, samt løbende opfyldning, afrydning og opvask.

Gæsterne i SuperEvent får en lækker traditionel julebuffet og det er derfor ikke et krav, at du kan tallerkenservere, men du skal naturligvis kunne rydde af hurtigt og effektivt.
Hvis du har tjenererfaring og tænder på et hektisk miljø, hvor tonen er uhøjtidelig og hvor der er plads til sjov og hygge, skal du skynde dig, at søge jobbet hos SuperEvent!

Vi forventer:
– At du er smilende, imødekommende & fleksibel
– At du er stabil, engageret & serviceminded
– At du ikke er bange for ”at tage fat”
– At du kan arbejde minimum 6 ud af 8 følgende dage:

Fredag d.25/11-2016
Lørdag d.26/11-2016

Fredag d.2/12-2016

Fredag d.9/12-2016
Lørdag d.10/12-2016

Fredag d.16/12-2016

Disse vagter vil ca. være fra kl. 1730-00.00. Nogen dage lidt kortere, andre dage lidt længere.

Du får:
– Et job med stor personlig kundekontakt
– Fornuftige lønforhold
– Danmarks sjoveste arbejdsplads!
– Mulighed for fastansættelse som timelønnet instruktør efterfølgende

Er du klar til et sjovt og anderledes job? -så send en kort motiveret ansøgning (højst 1 A4 side) samt CV. Hvis du har udtalelser fra tidligere jobs, må disse gerne vedhæftes. Kørekort er en fordel, hvis du senere ønsker, at komme i betragtning til et instruktørjob.
Oplys gerne i ansøgningen, om du har kørekort.
Send ansøgning til post@superevent.dk

Spørgsmål kan rettes til Simon Lücking på tlf. 3871 1717

Læs mere om: Julefrokost 2016 hos SuperEvent